Spašavanje podataka sa hard diska

spasavanje podataka sa hard diska

Spašavanje podataka sa hard diska je u principu uvek moguće. Hard disk, bilo da je eksterni u fioci ili je u računaru, odnosno u laptopu, podložan je kvaru. Vaši podaci su najvažnija stvar na vašem računaru. Na hard disku se čuvaju porodične fotografije, važni poreski dokumenti, umetničke slike, muzika moje mladosti, kolekcija filmova, serije, razni programi, osetljivi sadržaj, istraživački radovi ili bilo šta drugo, a gubitak takvih podataka ume da bude bolan. Nažalost, računari su uređaji koji se u bilo kom momentu mogu pokvariti, bez najave. Planiranje rezervne kopije podataka (bekap podataka) pre nego što nešto krene naopako je jedan od najvažnijih zadataka koje ćete preduzeti kao odgovorni računarski korisnik.

Spašavanje podataka sa hard diska je posao koji nosi svoju težinu. Mi znamo da gubitak podataka može biti veliki problem za Vas. Zbog toga želimo da vam pomognemo da što efikasnije spasimo važne podatke sa hard diska koji može biti samo delimično oštećen ili sa teškim kvarom mehanike i elektronike. Laptop servis vam je na usluzi u vezi svih mogućnosti za izvlačenje podataka sa hard diska, bilo koji kvar da je u pitanju. Međutim, ukoliko se dogodi i neprijatna situacija da je ipak nemoguće u našim uslovima obaviti izvlačenje podataka a zatim i bekap odnosno prebacivanje na neki drugi hard disk, preporučićemo vam naš partnerski servis koji u okviru svoje laboratorije može obaviti čak i nemoguću misiju.

 • Naš stav je: "Nema plaćanja ako ne uspemo da izvučemo podatke sa hard diska po prihvatljivoj ceni".
 • Stručna dijagnostika ispravnosti hard diska. Hard disk se može i poslati na našu adresu u specijalnom paketu.
 • Sigurna provera hard diska preliminarno bez otvaranja kućišta. Minimalan rizik od oštećenja hdd-a.
 • Naš laptop servis ima vrhunske elektroničare i poznavoce strukture hard diskova / SSD diskova.
 • Povratili smo do sada preko 120.000 GB podataka za sve vreme postojanja servisa.
 • Mi smo eksperti za spašavanje podataka sa hard diska, ssd diska, usb stik memorije, telefona... itd.

Mi možemo pomoći da napravite rezervne kopije važnih ličnih podataka (fotografije, video zapisi, dokumenti, rad u školi ...itd.) Na naš eksterni disk i oblak hosting (cloud hosting) bez ikakvih problema. Da li su vaši podaci sačuvani? Da li su vaši podaci automatski sačuvani? Da li su vaši podaci uklonjeni sa sajta? Da li rezervna kopija podataka nudi opciju, koja vam omogućava da vratite iz bilo kog datog datuma ili vremena, recimo iz ZIP ili RARA formata? Da li ste ikada testirali svoj backup proces oporavka? Šta je sa vašim tabletima za decu, informacijama u mobilnim telefonima i tabletima ?

Laptop servis je video previše dragocenih porodičnih fotografija i video zapisa nestalih zbog krađe ili nesavesnog čuvanja na C particiji hard diska gde je smešten operativni sistem - mi godinama štitimo naše klijente na hostingu sa rešenjima za bekap baze podataka i oporavak podataka kada se dogodi hakovanje servera i slično. takođe, mi vam možemo pomoći da napravite rezervne kopije podataka na čvrsti disk HDD/SSD ili (DropBox, iCloud i Microsoft OneDrive).

Proces spašavanja podataka sa Hard Diska

Proces spašavanja podataka sa hard diska može biti veoma jednostavan ali istovremeno i komplikovan i skoro neisplativ. Na sve to utiče činjenica da li ste nešto u međuvremenu pokušavali na hard disku što otežava proces izvlačenje podataka sa pokvarenog diska. Ako ste sigurni da je vaš hard disk u problemu, usporen je operativni sistem, čak je i nova instalacija sistema nemoguća jer su se pojavili "bad" sektori na hard disku, onda je pravo vreme da nas kontaktirate i ništa dalje ne preduzimate kako ne bi došlo do 100% gubitka podataka. Naši operativci i eksperti za spašavanje podataka sa hard diska će vam izaći u susret. Čak je moguće uraditi i beslplatno preliminarnu analizu hard diska putem online daljinske veze koju pruža TeamViewer. Ako ne može tako, hard disk ćete doneti u naš servis ili ćete ga poslati preko kurirske službe (PostExpress, BEX) na dijagnostiku. Ne plaćate ništa do momenta kada vam ne predamo nazad spašene podatke !.

1
Pošaljite zahtev za podršku/ hard disk našem servisu kada budete upoznati sa našom politikom spašavanja podataka.
2
Vaš hard disk će biti proveren i iz njega izvučeni svi podaci na našem bekap hard disku.
3
Kada vam javimo, izvršite uplatu na naš račun i mi vam šaljemo podatke nazad ili ih možete preuzeti sa našeg bezbednog servera.

Komentari, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
2000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Laptop servis BGD

Komentari (11)

Avatar
Novo
Draganapiše...

Snimala sam ekran laptopa preko programa Screen recorder, u toku snimanja napunila mi se memorija na hdd i prekinulo se snimanje. Video je ostao sacuvan al ne mogu da ga pustim. Video je u mp4 formatu, pokazuje mi velicinu videa da je 457.158kb. Da li postoji mogucnost da popravite ovaj video tj da se izvrsi repair i koja bi cena bila?

Laptop servis:

Pokušajte da otvorite video snimak preko VLC plejera. Konkretno program za popravku oštećenog video snimka postoji.ali da li kod vas može pomoći ne možemo znati.

Pokušajte sledeće:

 1. Right-click on the corrupt . ...
 2. Change the file format to . ...
 3. Launch VLC >> Click on Tools and select Preferences.
 4. Switch to Input/Codecs section; Inputs/Codecs Settings window will open.
 5. Under the files section, select Always fix in the Damaged or incomplete AVI file option and click Save
Avatar
Novo
Daliborkapiše...

Ja sam bila ugasila laptop i kad sam ponovo upalila, meni su bili nestali folderi sa desktopa. Ta dva foldera bila su na c disku, ali ja sam odnela u servis i oni nisu nista uradili, samo su mi rekli da su zamenjene particije. U ta dva foldera su mi se nalazile slike i videi. Da li mozemo da resimo taj problem preko TeamViwer aplikacije?

Avatar
Novo
Anđapiše...

Eksterni hard disk je star dve godine. Kliktao je povremeno ali sam mislio da je do USB kabla. Međutim sada više je mrtav u potpunosti ... ima li spasa ?

Avatar
Novo
Milospiše...

Formatirao sam hard preko cmd-a umesto particiju. Nisam nista preKo instalirao, hard je nov, koliko bi moglo da kosta izvlacenje informacija? U pitanju je 1TB

Laptop servis:

Dijagnostika je besplatna a cena spasavanja podataka zavisi od vise faktora pa je najbolje da hdd donesete u servis da se uradi provera i onda se odredi i cena.

Avatar
Novo
Brankopiše...

Hard disk u laptopu je prestao da radi odjednom. Zapravo, čuje se da zuji ali ga laptop ne vidi, ne može da podigne sistem i u jednom servisu su mi rekli da je problem mehanika i da je izvlačenje podataka moguće kod vas. Kolika je verovatnoća da se podaci mogu spasiti ? Hvala

Laptop servis:

Mora se uraditi kratka dijagnostika na hard disku kako bi se videlo šta pravi problem ? U svakom slučaju možemo pokušati sa izvlačenjem podataka.