Laptop saveti & Sve za laptop

Laptop servis BGD non-stop daje korisne savete i ako vam je potrebno sve za laptop, možete nas kontaktirati kako bi smo vam pružili adekvatnu pomoć - besplatno.

laptop saveti

Kako spasiti podatke sa laptopa

Izrada rezervnih kopija datoteka je obavezno kako bi se izbeglo skupo spašavanje podataka. Svake godine mnogi korisnici izgube svoje važne datoteke kao rezultat kvara hard diska. Ove datoteke uključuju fotografije, ...

pročitajte više
najbolji antivirus

Najbolji antivirus za Windows, Linux i Mac – Iz perspektive laptop servisa

Najbolji antivirusni softveri za zaštitu Windowsa na računarima, laptopovima i mobilnim telefonima. Iskustvo sa testiranja antivirusa u našem laptop servisu.

pročitajte više
spašavanje podataka sa hard diska

Metode spašavanja podataka sa laptopa

Postoje razne metode za spašavanje podataka sa neispravnog hard diska. Naš laptop servis svakodnevno uspešno radi na povraćaju izgubljenih podataka sa različitih uređaja.

pročitajte više

Najčešća Pitanja

Većinu laptopova/računara popravljamo u roku od 2-3 dana, nudimo i 24-časovni prioritet (u zavisnosti od dostupnosti delova ako je potrebno). Međutim, ako trebamo naručiti delove onda se proces produžava do sledećeg dana. Shvatamo koliko je teško biti bez vašeg kompjutera i uvek ćemo pokušati da ga popravimo što je pre moguće.

Uvek ćemo vam ponuditi fiksnu cenu za popravku, na primer ako vam je potrebna zamena ekrana laptopa, tastature, dc konektora ... itd. Daćemo vam ukupnu cenu za rad i delove pre početka rada. U slučaju da prvo moramo uraditi dijagnostiku, osnovna dijagnostika (do 1 radni sat) je besplatna, dok se detaljna dijagnostika naplaćuje 2000 din ukoliko odustanete od popravke. Ne želimo da imate neprijatna iznenađenja; želimo da znate tačno koja je cena i koliko će vas koštati popravka laptopa/računara po završetku.

Naš laptop servis radi brzo i korektno. Kod nas se tačno zna da li je popravka moguća ili ne. Ako je moguća, Vama se nude opcije za servis, cena popravke i rok za popravku. Kod nas ne postoji rizik od zamene delova, namernog kvara ili sličnih situacija koje su primetne kod pojedinih servisa. Naš cilj je da vam naši serviseri izađu u susret znanjem, poprave laptop/desktop računar i da vam naplatimo pošteno za naš trud. Cenićemo svaku vašu preporuku!

Apsolutno, mi sve vreme popravljamo laptopove i to je mnogo jeftinije od kupovine novog laptopa. U zavisnosti od modela zavisi i cena ekrana za laptop. Kontaktirajte nas za brzi odgovor jer imamo većinu ekrana za laptop računare koje menjamo brzo - istog dana!

Uvek ćemo se brinuti o vašim podacima. Mi se pridržavamo Zakona o zaštiti podataka i svi podaci koje imamo držimo u strogoj tajnosti. Mi se bavimo održavanjem računara za veliki broj firmi i shvatamo koliko su važni lični podaci. Kada vaš laptop ili desktop PC donesete u naš servis, mi Vam možemo demontirati hard disk sa vašim podacima da ga ponesete sa sobom i koristite kao eksterni hdd sve dok vaš laptop ne bude popravljen. Uvek savetujemo, ako je moguće, da napravite rezervnu kopiju bilo kog podatka na vašem računaru pre bilo koje vrste servisa, a po potrebi ćemo razgovarati o bilo kojoj opciji sigurnosne kopije.