Servis računara Beograd

Servis računara Beograd

Servis računara u Beogradu radi popravke desktop računara/kompjutera, laptopova i NAS servera (brend-name računara). Nakon dijagnostike kvara na vašem računaru, ponudićemo vam optimalnu cenu i rok za popravku, nadogradnju, kompletno sređivanje svih problema. Popravka računara je naš svakodnevni posao.

Brza popravka računara

Vrlo brzo vršimo otkrivanje kvara i popravku računara. Najčešče se desktop računari poprave u istom danu osim u slučaju težeg kvara kada je potrebno uložiti više vremena za pronalaženje rešenja. Popravka računara se obavlja u moderno opremljenom servisu za računare.

Popravka računara

Naš servis računara ima sve za kompjutere i na svaku popravku daje radnu garanciju !

Bilo koji kvar na računaru rešava se nakon stručne dijagnostike koja traje određeno vreme. Kvarovi se kategorišu od lakih do onih najtežih i skoro pa neisplativnih za popravku. Uglavnom u lake kvarove ubrajamo softverske probleme u samom operativnom sistemu odnosno greške u programu koje ometaju normalan rad operativnog sistema. Ta vrsta kvara se rešava optimizacijom sistema, odnosno brisanjem grešaka iz registracione baze, ili u krajnjem slučaju se radi i reinstalacija sistema ukoliko stari sistem nije moguće srediti.

Drajveri su bitno za računar jer povezuju sve komponente računara pa se zato nazivaju i upravljačkim programima. Loši drajveri, stari i nekompatibilni drajveri loše utiču na stabilnost računarske konfiguracije. Računar se sporo pokreće, sporo radi, baguje, često se sam od sebe restartuje ili gasi. Često se dešava da nestručni serviseri instaliraju klijentima uz Windows 10 ili 7 pogrešne drajvere i onda nastaje muka i glavobolja. E, što ste platili za instalaciju sistema em što ćete opet platiti za sređivanje sistema. Predlažemo vam da se instalacija sistema radi isključivo u provereno dobrim servisima sa dugogodišnjim radnim stažom - uz preporuku! Svedoci smo da nam često ljudi donose računare i laptopove na reinstalaciju sistema zbog problema sa isticanjem - Windows licenca ističe za 30 dana, Office ne radi, kompjuter se teško povezuje na internet ili su se pojavili virusi u kompjuteru. Svejedno, nemojte plaćati dva puta za isto kada lepo možete dobiti kompletnu instalaciju sistema sa garancijom na uslugu kod nas i nakon čega će sve raditi perfektno!

U teške kvarove na računaru i laptopu, kao i na mobilnim uređajima smatramo sve one koji se tiču problema na matičnoj ploči. Svako oštećenje matične ploče koja je inače osnova svakog uređaja povlači sa sobom i prestanak svih ili delimično svih funkcija. To znači da se kvarovi različito manifestuju pa čak i najmanji - sitan kvar ako se ne popravi skoro pa obavezno dovodi do većeg kvara. Popravka matične ploče se radi nakon detaljne i stručne dijagnostike koja uključuje proveru svih komponenti koje su bitne za normalan rad ovog kompleksnog elektronskog sklopa. U najčešće probleme na ploči se ubrajaju pregorevanje procesora, grafičke karte, RAM memorije i čipseta i bios-a. Kod računara, vrlo čest kvar je pregorelo napajanje a ako je ono nekvalitetno, ume da napravi problem na matičnoj ploči. Kod laptopa, najčešći kvar koji se i najbrže rešava je oštećen ili neispravan DC konektor, a to je u stvari ulaz za punjač. Neispravan DC konektor manifestuje problem kada se laptop ne pali, ne puni bateriju i ne svetli lampica za punjenje.

Laptop servis je servis laptopova, desktop računara i tablet uređaja. Pored svega, radimo vrhunski i servis iPhone mobilnih telefona, kao i sve ostale mobilne telefone gde možemo uspešno uraditi kvalitetan servis. Kod nas ima sve što vam je potrebno za računare, laptopove, tablete i mobilne telefone.

Maksimalno se trudimo da razumemo vaše potrebe. U današnje vreme je nezamislivo živeti bez PC računara, laptopa, tableta, iPhone-a, ili pametnog telefona bilo koje vrste. Svi ovi uređaji nam pružaju brzu komunikaciju, povezivanje sa svetom i ljudima oko nas. U celoj toj priči, neizostavni momenat u bilo kom trenutku jeste kvar na uređaju koji izaziva frustraciju. Upravo da ne bi došlo do toga da vas laptop iznenadi i izneveri kad vam je najviše potreban, mi smo tu da vam ukažemo na neke preventive u vezi održavanja: kako se laptop održava, čisti, nosi, koristi ... ? Međutim, ako niste pažljivo rukovali laptopom, vrlo verovatno će se jednom i pokvariti.

Najčešći kvar na računaru je pokvareno napajanje ili je matična ploča pretrpela strujni udar / udar groma, radovi na električnoj mreži i slično. Takođe, kvar na elektrolitima (kondenzatori) je česta pojava. Pored toga, vrlo često je problem bios čip odnosno čipset kao i sam procesor CPU ili RAM memorija. Grafička karta se pokvari usled prekomerne upotrebe za igranje zahtevnih igrica ili kopanje bitcoin-a. U takvim okolnostima se grafička karta troši do te mere da postaje neupotrebljiva pa je potreban servis, prekuglavanje ili zamena grafičkog čipa / reballing.

U svakom slučaju servis računara u Beogradu vrši sve moguće popravke i nama je bilo kakav problem lak za rešavanje jer imamo bogato iskustvo, stručne servisere i svu potrebnu opremu za dijagnostiku i opravku racunara.

Brzi servis računara - Hitne popravke

Garancija na PC usluge i delove
Hitna popravka računara - Odmah
Servis računara radi i vikendom
Brza popravka računara na licu mesta
Potrebna vam je naša pomoć ?
064 242 60 60
servis računara beograd
Popravka matične ploče
Servis računara vrši popravku matične ploče. Matična ploča se popravlja ili menja odgovarajućom po potrebi.
Servis matične ploče
Servis LCD/LED ekrana
Ekrani za laptopove i računare se popravljaju ili menjaju adekvatnim ekranom potrebne veličine i rezolucije.
Zamena ekrana
Servis grafičke karte
Pokvarena grafička karta ne prikazuje sliku na ekranu i mora da se zameni odgovarajućom (reballing čipa).
Popravka grafičke karte
Zamena tastature
Zamena tastature ili čišćenje tastature od masnoće. Imamo na stanju nove i polovne tastature bilo kog brenda.
Zamena tastature
Servis kulera
Naš laptop servis vrši popravke i zamenu kulera (cooler) za računare. Ako se kuler čuje, zuji, ili ne radi (ne čuje se).
Servis kulera
Zamena napajanja
Napajanje za računar strada zbog dotrajalosti i usled strujnog udara (grom, radovi na el.mreži ... itd).. Cena napajanja već od 2.500 din.
Popravka punjača
Servis hard diska HDD/SSD
Servis i popravka hard diska/SSD, zamena hdd za ssd, spašavanje podataka, prebacivanje fajlova, bekap, optimizacija
Servis HDD/SSD
Zamena kućišta
Zamena kućišta se obavlja priliko zamene matične ploče ili nadogradnje računara. Kućišta već od 3.000 din sa napajanjem.
Zamena kućišta
Nadogradnja računara
Svaki računar može da se nadogradi novim ili polovnim i jačim komponentama. Mi na stanju imamo veliki izbor pc delova.
Nadogradnja računara

Servis računara Beograd rešava sve

 • Sistem se ne podiže
 • Računar baguje, zamrzava
 • Nema slike na ekranu
 • Plavi ekran
 • Pojavile se linije na ekranu
 • Računar se ne uključuje
 • Optimizacija sistema + instalacija programa
 • Brisanje lozinke (zaboravljena šifra). Ne mogu se setiti šifre ? OK, zovite nas!
 • Flešovanje (update) biosa, ili stavljanje fabričkog bios-a/zamena eprom/eeprom
 • Tečnost prosuta po tastaturi/čišćenje ukoliko je moguće
 • Internet ne radi, WiFi je slab signal, stalno prekida konekcija
 • Napajanje pregorelo/popravka napajanja ili zamena
 • Nadogradnja (pojačanje) računara uz dodatak RAM, SSD
 • Instalacija sistema Windows 10, 8, 7, XP, Linux, MAC
 • Čišćenje laptopa od prašine i virusa, crypto malware, reklame
 • Popravka i zamena napajanja za računar/ATX napajanja 500 W, 750 W, 1 KW
 • Računar ima čudan zvuk, kuler zuji, frizira/zamrzava na Youtube
 • LAN, USB, HDMI ulaz/izlaz oštećen, lemljenje počupanih konektora

Zakažite servis računara na vreme

Uštedite vreme i novac zbog skupe popravke

 • Pogledajte spisak naših usluga
 • Proverite cene i mogućnosti za popravku
 • Kontaktirajte nas u bilo kom trenutku
 • Napravićemo najbolje opcije popravke za Vaš računar

Servis računara u Beogradu

Imate pitanje za Servis računara u Beogradu ? Kontaktirajte nas bilo kada i daćemo vam sve potrebne informacije. Nalazimo se u Beogradu, blizu centra i spremni smo da vam izađemo u susret u svakom momentu. Terenski servis pokriva krug dvojke a naša kurirska služba je dostupna non-stop! Preuzimamo, popravljamo i donosimo vam vaš računar. Zvezdara, Vračar, Novi Beograd !

Kompletan Servis Računara

Servisiramo sve brendove desktop računara, tableta i laptopova. Specijalnost su nam brendirani računari, serveri, konzole kao i iPhone mobilni telefoni - servis iPhone non-stop.