Laptop delovi

Laptop rezervni delovi, sve na jednom mestu uz mogućnost ugradnje delova u našem servisu. Novi i polovni rezervni delovi za svaki model laptopa. Postoji i opcija poručivanja originalnog dela koji se teško nalazi preko oglasa. Ukoliko vam treba ekran, tastatura, baterija, šarke, kablić, matična ploča ili laptop punjač, na pravom ste mestu !

Laptop delovi, tastature, šarke, baterije za laptop, laptop punjači, ekrani, kućišta, inverteri, flet kablovi, ssd disk-hard diskovi, čipovi, iPhone baterije, matične ploče, novi i polovni laptopovi akcija ! Delovi za laptop mogu biti ugrađeni kod nas u servisu laptopova.

SVE ZA LAPTOP

Polovni laptopovi već od 100e. Svi laptopovi su testirani i potpuno ispravni. Uglavnom su konfiguracije sa i3, i5, i7 procesorima, DDR3. Ako vam je potreban polovan laptop dođite ili nas pozovite kako bi smo za vas pronašli traženi model.

od 100 €
polovni laptopovi

Baterije za laptopove svih brendova. Na lageru imamo baterije za svaki laptop, a ako se dogodi da trenutno nema, brzo za vas poručujemo bateriju. Svaka laptop baterija je upakovana u originalnom pakovanju i ima prateću garanciju od 6 meseci.

30 €
baterije

Punjači za laptopove su tipski (nisu univerzalni). Znači, svaki punjač je izrađen po uzoru na originalni punjač sa tačno definisanim parametrima (izlazna snaga, voltaža i amperaža). Naš laptop servis ima punjač za svaki laptop. Garancija 6 meseci.

20 €
punjači

Tastatura za laptop se menja kada je stara neispravna. Na lageru imamo tastature za laptopove svih modela. Sve tastature su nove, a ukoliko vam je potrebna originalna polovna tastatura, u magacinu imamo i polovne tastature za većinu laptopova.

30 €
tastature

Ekrani za laptopove dolaze od pouzdanih dobavljača. Svi ekrani su novi i sa garancijom. Ako vam je potreban polovan ekran za laptop, možda ga imamo na lageru. Naš laptop servis vrši zamenu (ugradnja) displeja besplatno!

80 €
EKRANI

DC konektori odnosno konektori punjenja se menjaju usled oštećenja. Ako je dc konektor neispravan baterija na laptopu se ne puni, prekida, gubi kontakt i laptop se gasi. Imamo konektore za svaki laptop. Ugradnja sa garancijom!

30 €
DC KONEKTORI

Mobilni telefoni su odavno postali deo svakodnevnice. Kvare se često pa je potrebno obezbediti rezervne delove. Naš servis ima delove za iPhone mobilne telefone svih generacija.

10 €
MOBILNI TELEFONI

Flet kablovi za laptopove i mobilne telefone. Naš laptop servis ima na stanju flet kablove za svaki laptop (flet kabal je u stvari fleksibilni - savitljivi pljosnati kabal koji spaja određene elektronske komponente).

10 €
FLET KABLOVI

Šarke na laptopu imaju bitnu funkciju i veoma su opterećene pa se zato i lome. AKo vam je potrebna šarka za bilo koji laptop, sigurno je imamo na stanju. Naš laptop servis vrši zamenu šarke na laptopu.

20 €
ŠARKE

Kućište laptopa je najčešće izrađeno od plastike ili kombinacije aluminijuma, legura i plastike. Oštećeno kućište se ili menja ili se radi reparacija kućišta. Naš servis laptopova uspešno vrši popravke laptop kućišta..

40 €
kućišta

Ventilator u sklopu kulera na laptopu ima zadatak da topao vazduh izvlači preko rashladne grani u spoljašnost. Ventilator laptopa se može pokvariti i onda se menja ili servisira.

20 €
VENTILATORI

Laptop servis BGD ima sve potrebne kablove, adaptere, priključke, konektore za laptop, tablet, telefon, štampač.

5 €
RAZNO

Laptop servis BGD: je brz i pouzdan servis za zamenu pokvarenih delova na laptopu. Prodajemo i ugrađujemo zamenske delove za laptop / notebook / mobilni telefon za sve poznate i manje poznate marke laptopova: Acer Laptop delovi, Alienvare Notebook delovi, Apple Laptop delovi, Asus Laptop delovi, Clevo, Compak Laptop delovi, Dell Laptop delovi, eMachines Laptop delovi, Fujitsu rezervni delovi Laptop, Gatevai Laptop delovi, Fujitsu rezervni delovi Laptop, Gatevai laptop delovi, HP Pavilion Laptop delovi, IBM Thinkpad Laptop delovi, Lenovo Laptop delovi, Sony Vaio Laptop delovi, Toshiba Satellite Laptop delovi. Imam sve tipove AC adaptera - punjača, baterije, okvire-maske, donje i gornje kućište laptopa, CD / DVD, CPU, DC utičnice, ventilatore, hard disk, inverter, tastature, poklopac za tastaturu, LCD ekrani, matične ploče / sistem, adapter za napajanje, RAM- Memorija. Nalazimo se u Beogradu, na Zvezdari u ulici Dimitrija Tucovića 132.

Do nas se može doći bilo kada na popravkaracunarasrbija@gmail.com. Laptop servis Beograd ima veliki broj delova za laptop računare, tablete, iPhone telefone i svi delovi su spremni za isporuku. Ako postoji dieo koji ne možete pronaći na našem sajtu, kontaktirajte nas i mi ćemo ga pronaći za vas. LaptopServisBGD isporučuje delove za laptop računare u bilo kom delu Srbije, vrši zamenu i ugradnju delova u servisu brzo i uz garanciju na delove i uslugu.

 

ISPORUKA ZA CELU SRBIJU - ŠALJEMO PREKO POST EXPRESS i BEX - PLAĆANJE POUZEĆEM ! Dobrodošli na stranicu laptop Delovi, bavimo se prodajom punjača, baterija, tastatura i ekrana za laptop računare. Pored toga imamo i delove za tablet računare i mobilne telefone. Isporuka se vrši u najbržem mogućem roku, za Beograd moguća i lična dostava.