ZAMENA BATERIJE: od 3.000 din EKRAN: od 5.000 din

Kontakt Telefon
064 242 60 60
SERVIS MOBILNIH TELEFONA
Dimitrija Tucovića 128, Zvezdara, Beograd
Radno vreme
Pon - Pet: 10:00 h - 18:00 h
Subotom na zakazivanje
Nedeljom sservis ne radi

Cena popravke

Cena popravke mobilnih telefona zavisi od vrste kvara. U najskuplje kvarove spadaju pokvarena matična ploča i polupan ili oštećen ekran - displej sa touchscreen staklom. Obično ljudi misle da je samo razbijeno staklo na ekranu pa se može menjati ali kod većine modernih pametnih telefona i iphone-a to nije slučaj. Menja se ceo ekran zajedno sa tačem a retko kada pristajemo na raparaciju stakla. Uglavnom ako je u pitanju originalan ekran onda se isplati reparacija istog ali je garancija svega 6 meseci pa treba imati u vidu taj podatak.

Iphone servis mobilnih telefona Beograd

iphone servis

U okviru našeg servisnog centra pružamo i usluge popravke mobilnih telefona iPhone 5, 6, 7 , 8 (plus), X, XS, XR, 11, 11 pro, 11 pro max, 12,13 pro/max kao i apple slušalica. Takođe, specijalnost su nam i mobilni telefoni Samsung, Nokia, Xioami, Tesla, Huawei, HTC, Alcatel, LG, Lenovo. Radimo popravku svih softverskih i hardverskih kvarova brzo i uspešno - Prijem mobilnih telefona na servis, svakog radnog dana od 10 - 18 časova. Zamena polomljenog ekrana se završava u roku od 2-5 radnih sati. Baterija na telefonu, apple watch ili se menja brzo u roku od sat vremena ali je neophodno da nam se najavite pre dolaska.

Na svaki servis telefona dajemo garanciju. Tu smo non-stop za vas, da vam izađemo u susret, kako bi ste lakše podneli problem sa telefonom.

Popravka mobilnih telefona sa garancijom

Servis mobilnih telefona LaptopservisBGD, Beograd, na Zvezdari i Vračaru i još par lokacija (Bulevar Kralja Aleksandra, Cvijićeva, Kralja Milana, Kneza Miloša, Beogradska, Krunska, Batutova. Servisni centar je ulica Dimitrija Tucovića 128 (blizu Gradske bolnice). Naš servis mobilnih telefona pokriva veći deo grada i u bilo kom momentu nas možete pozvati da vas uputimo na naš najbliži servis za mobilne telefone. Kod nas ne postoji nerešiv kvar ili problem na mobilnom telefonu. Naši serviseri su visoko obrazovani stručnjaci iz oblasti elektronike koji su svoje iskustvo stekli na raznim poslovima uključujući i institut Mihajlo Pupin u Beogradu. Za nas ne postoji "ne može" ili "nije moguće" popraviti. Naši serviseri su doktori za ajfon, jer svaki kvar se uspešno popravlja što je i najbolja satisfakcija.

Ne treba vam nikakva preporuka, samo dođite kod nas i biće sve popravljeno !

Servis iPhone mobilnih telefona je specijalizovan za popravke iPhone telefona ali i svih ostalih brendova. Bilo koji mobilni telefon biće popravljen brzo i 100% uspešno ukoliko je priroda kvara takva da dozvoljava popravku. Brza popravka mobilnih telefona, povoljne cene i garancija na sve usluge i ugrađene delove su naš prioritet. Naš iPhone servis mobilnih telefona poseduje odlične uslove za servisiranje i popravke svih modela iPhone telefona i tablet uređaja. Vi kao vlasnik iPhone ili Samsung telefona već znate koliko je važno sačuvati ovaj dragoceni uređaj od mehaničkih oštećenja kao što su padovi, ogrebotine, i oštećenja kućišta ili lom ekrana. Nema gore neprijatnosti nego kada iPhone ispadne na asfaltu ili u kupatilu i pri tome se razbije displej.

NOVO: Servis mobilnih telefona: iPhone servis, Samsung, Nokia, Lenovo, Huawei, HTC, Sony, LG, Alcatel, ZTE, Blackberry. Popravka mobilnih telefona, dekodiranje, izvlačenje podataka, zamena ekrana, baterije, punjača, zaštita telefona. Profesionalni servis za sve mobilne telefone - LaptopServisBGD u Beogradu !

Bilo da se radi o iPhone 5, 6, 6s, 7, 8 ili X, 11 ili 11,12,13 pro,max,mini, Samsung Edge, svejedno se radi o skupim telefonima koje je potrebno bilo kako zaštititi od oštećenja. Međutim, i pored maksimalne pažnje jednostavno se dogodi problem i onda je potrebno da se telefon odnese u servis mobilnih telefona. Upravo je naš iPhone servis tu da vam izađe u susret i da vaš telefon popravi, servisira, reparira i dovede ga u stanje kao da se ništa nije dogodilo. Ne ustručavajte se da nas pozovete za bilo koji mobilni telefon jer mi radimo servis mobilnih telefona svih poznatih brendova, uključujući i sve starije mobilne telefone. Kod nas popravke obavljaju na nivou servisa elektronike i ako vam je neki servis za mobilne telefone rekao da nije moguće popraviti vaš telefon ili nije moguće izvući podatke iz njega onda nas kontaktirajte jer mi to sigurno možemo !

Česti kvarovi na mobilnim telefonima i popravka mobilnih telefona

Najčešća potražnja u poslednjih nekoliko meseci je bila za iPhone baterijama. Naš servis vam pruža najpovoljnije cene zamene baterije za telefone 5, 6, 6+, 6s, 6s +, 7 i iPhone 7+ , Samsung Galaxy, Edge, i to veoma povoljno. Pri tome se radi o potpuno novim originalnim baterijama sa adekvatnom garancijom. Ukratko, napravili smo spisak najčešćih kvarova i popravke telefona kod nas:

  • Polomljen ekran, ili je samo naprslo touchscreen staklo. Reparacija ili zamena kompletnog ekrana sa touchscreen-om.
  • Baterija na iPhone slabo drži, brzo se prazni na hladnom, ne drži duže od 1 dan, stalno je na punjaču (13, 12, Pro, Max, Mini, 11 pro, X, 8, 7, 6, 6S, 5, 4, 4S)
  • iPhone se mnogo greje, što može biti posledica kvara na matičnoj ploči ili problem sa baterijom
  • Mikrofon ne radi kako treba, sagovornik me ne čuje, krči, zuji ili uopšte nema zvuka - zvučnik ne raguje
  • Slušalica na iPhone ne radi, ne čujem nekoga kada priča sa mnom, čuje se slabo
  • Dugme za zvuk (volume) ne radi ili zeza, moguće je da je prašina ušla u kontakte - čišćenje iPhone telefona
  • Ulaz za punjač ne radi, iPhone prikazuje poruku "This Accessory May Not Be Supported". Moguće je da je prašina uzrok ali i oštećen konektor.
  • Pojedina slova na ekranu kada kucam poruku ne reaguje (linijski vertikalno). Moguće da je problem kontakt flet kabla ali i oštećenje ekrana.
  • iPhone 6/6s ima svega 16 GB i zauzeće od 99% prostora a nisu slike. Možemo vam optimizovati iOS, uraditi bekap podataka i reinstalaciju iOS-a. Samsung kao i svaki drugi mobilni telefon koji radi pod Android OS-om ima takođe problem sa stalnim gubitkom prostora i memorija se progresivno smanjuje. Međutim, i kod iPhone 7, iPhone 8 ali i iPhone X sa nand memorijom koja je kapaciteta 64 GB realno postoji problem sa prostorom. Neki optimalni kapacitet bi bio 128 / 256 GB mada u servisu imamo više takvih telefona na popravci. Optimalno bi bilo 64 GB ali da se povremeno bekapuju slike i obrišu iz telefona.

iPhone servis za celu Srbiju

iPhone servis u Beogradu koji se savim slučajno nalazi u Srbiji :), radi sve vrste popravke telefona sa garancijom na usluge. Naši iPhone serviseri su obučeni za popravke Apple uređaja kao i za servis svih ostalih mobilnih telefona starije i novije generacije.

Mi radimo iPhone servis van garantnog roka i telefona koji su zbog oštećenja izgubili pravo na garanciju/reklamaciju. Otključavanje iPhone kada je mreža problem - ali kada je iCloud zaključan to je nemoguće. Otkup iPhone telefona najpovoljnije u Beogradu i Srbiji - pozovite nas!

Četo nas pitate da li je moguće osposobiti fejs ajdi / face - id, posle kidanja flet kabla ... pa moguće je ako uspemo da okrpimo vaš kabal a u suprotnom neće raditi posle zamene ali vi i dalje možete koristiti vaš iphone i bez face id - a. Takođe i Fingerprint dugme posle iphone 7 zna da pravi problem ali i to rešavamo lako.

Jednostavno, najlakše je da nas pozovete pa da se dogovorimo o svemu.

iPhone telefon je pokvaren, šta ćemo sa podacima ?

I pored toga što je mobilni telefon pokvaren ili ima oštećenja moguće je izvući podatke iz njega. Izvlačenje podataka se obavlja na našem serveru odakle se kasnije ili vraćaju na novi / popravljeni telefon ili se prebacuju na hard disk, DVD, USB memorijski stik, po želji. Takođe nudimo opciju kopiranje podataka sa starog telefona na novi telefon

1
Donesite vaš iPhone telefon u naš servis na dijagnostiku
2
Vaš telefon će biti uzet u rad u roku od 24h i nakon dijagnostike biti popravljen
3
Na sve ugrađene delove naš iPhone servis daje adekvatnu garanciju
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših servisera za mobilne telefone, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Komentari, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
2000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Laptop servis BGD

Komentari (10)

Avatar
Novo
Milicapiše...

Poštovani, imam iPhone X i desilo mi se par puta da iako sam ujutru napunila bateriju na 100%, kada je hladnije vreme telefon se ugasi. Onda ga stavim na punjač i ništa se ne dešava. Pritiskam dugme za startovanje par puta ili držim duže i nekako se upali. Nema pravila kada će se ugasiti. E sad, u battery health piše da je na 89%. Da li je vreme za zamenu baterije ili je nešto drugo problem na mom telefonu ? Hvala. Milica

Avatar
Novo
Milanapiše...

Na iphone 6s mi se dešava čudan problem. Prostor je stalno mali iako sam sve aplikacije i fotografije izbrisala. Od 16 Gb stalno prikazuje da je ostalo još 1 Gb. Da li mora da se resetuje ceo tepefon ili se može prostor osloboditi na neki drugi način ?

Avatar
Novo
Srdjanpiše...

Mobilni telefon Samsung j7, pao je i razbio se ekran. Ne radi touch, a meni trebaju samo podaci iz telefona. Da li je moguce izvuci podatke iz ovog telefona i da li se isplati zamena ekrana komplet original ?

Lsptop servis BGD:

Moguće je izvući podatke iz Samsung J7 telefona, a zamena ekrana je takođe isplativa ukoliko je kućište telefona ok. Trebalo bi da pogledamo telefona u kakvom je stanju da bi smo vam rekli preciznu cenu oko zamene ekrana.

Avatar
Novo
Dragišapiše...

Imam iPhone 6s i u poslednja dva dana ga ne mogu napuniti ni sa jednim punjačem. Uvek kada ga prikopčam na punjač ili preko USB-a na laptop prikaže grešku: "This accessory may not be supported". Promenio sam tri kabla, kupio navodno i original kabal za iPhone 5s/6s i neće. Ovaj iPhone telefon nikada do sada nije bio na servis, dakle original je. Da li se ovaj problem može rešiti kod vas ?

Lsptop servis BGD:

Klasičan problem sa konektorom punjenja na iPhone telefonu / iPad-u. Može se srediti relativno brzo ali je potrebno da mobilni telefon donesete u naš servis. Okvirno tu vrstu kvarova rešavamo za oko 45 min.

Avatar
Novo
Draganpiše...

Imam iPhone 6s na kome je u desnom uglu oštećenje koje ne znam kako se desilo ali najverovatnije od ključeva u džepu. Nazubljen je touchscreen ili zaštita preko. Ne smem sam da skidam to jer možda oštetim ekran. Koliko bi trajala popravka i da li mora da se menja ceo displej zbog ovog oštećenja ?

Lsptop servis BGD:

Najverovatnije se može zameniti samo tuochscreen. Pošaljite nam fotografiju oštećenja ili donesite/pošaljite telefon da pogledamo o čemu se radi.